Pakettipiste automaattien Express – aamujakelu

Nopeimmat toimitukset Suomessa Pakettipiste automaattien Express – aamujakelun avulla

Panosta palvelukokemukseen ja sujuvoita verkkokauppasi toimituksia nopealla toimituksella Pakettipiste-automaatteihin.

Verkkokaupoissa asioivat asiakkaat haluavat noutaa ostoksensa nopeasti itsepalveluna pakettiautomaatista. Jopa 75 prosenttia asiakkaistamme hakee lähetyksensä jo samana päivänä kuin ne toimitetaan automaattiin. Myös lähetyksen saapumisen ennakoitavuus ja automaattien toimintavarmuus auttavat erinomaisen palvelukokemuksen muodostumisessa.

Pakettipiste-automaatit ovat Lehtipiste Oy:n omistama ja hallinnoima palvelukokonaisuus, joka on vuoden kuluessa muodostunut 300 keskeisille paikoille sijoitetun automaatin kokonaisuudeksi. Automaattien verkosto kattaa koko maan, Helsingistä Kittilään ja Ivaloon. Tavoitteemme on sijoittua max. noin 10 minuutin etäisyydelle kuluttajista, toteutuu jo nyt Etelä- ja Keski-Suomessa hyvin (Helsinki, Turku, Tampere, Lahti ja Jyväskylä ympäristöineen). Nykyinen automaattiverkostomme tulee kasvamaan ensi vuoden kuluessa edelleen.

Koska asiakkaiden käyttäytyminen perustuu selvästi nopeuteen, olemme halunneet parantaa tätä asiakaslupausta vielä entisestään. Omalla jakelullamme, Pakettipiste Expressillä jaammekin lähetyksemme lähtöpäivää seuraavana aamuna klo 04-09 välillä automaatteihin kaikkialla Suomessa – jopa kuutena päivänä viikossa.

Kuluttajille lähetämme tekstiviestin välittömästi paketin automaattiin toimittamisen jälkeen – kuitenkin aikaisintaan klo 07.00 (mikäli toisin ei ole sovittu).

 Automaattiverkostosta yleisesti:

Sijoitettuna: kauppakeskuksiin, S-ryhmän, K- ryhmän, ja Tokmannin tavarataloihin, ja joihinkin muihin keskeisiin paikkoihin kuluttajan arjessa.
Taustalla Lehtipisteen oman myynnin perusteella tehdyt kuluttajan arjen ja liikkumisen analyysit.

Automaattitoimittajana: Swipbox Tanska, joka toimii noin 20 maassa (mm. DHL Express käyttää samaa toimijaa globaalisti)

 Miten Pakettipiste Express -jakelu toimii?

  • Toimitamme verkkokauppaostoksia yli 300 Pakettipiste-automaattiin eri puolelle Suomea, aina Helsingistä Ivaloon.
  • Jaamme verkkokauppaostokset automaatteihin aamuvarhain kello 04-09 jopa kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.
  • Kuluttaja saa tekstiviestin välittömästi, kun paketti on toimitettu automaattiin.
  • Toimintamme on täysin läpinäkyvää ja seurattavissa verkkosivuiltamme.
  • Kuluttaja voi palauttaa lähetyksen Pakettipiste-automaattiin samalla lähetystunnuksella.
  • Automaattiemme ns. ylivuotopisteinä ovat Matkahuollon 1 400 noutopistettä kaikkialla Suomessa, näitä käytetään tarvittaessa.

Mitä toimitamme?

Pakettipiste Express -jakelu kuljettaa kaikkea aina kuluttajien verkkokauppaostoksista mm. yritysten varaosatoimituksiin. Toimitamme myös BtoB-kuljetukset jopa maanantaista lauantaihin klo 04-09 välillä. Automaatteihin toimitettavien pakettien maksimipaino on 35 kg, lokerokokoja on neljä S-XL.

Anna meidän kertoa sinulle, miten voit toimittaa ostokset asiakkaallesi entistä nopeammin ja varmemmin. Varaudu loppuvuoden verkkokauppaostamisen sesonkeihin ja toimi nopeasti, sillä mekin lupaamme olla vauhdissa mukana!

Lähetä meille sähköpostia: info@pakettipiste.fi