Haemme myyntipäällikköä

Pakettipiste kasvaa vauhdilla ja sen myötä vahvistamme Pakettipisteen organisaatiota ja haemme sinua tulosorientoitunut ja oma-aloitteinen myyntipäällikkö.

Vastaat Pakettipisteen palveluiden myynnistä nimetyille avainasiakkuuksille sekä asiakassuhteiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Osallistut markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun sekä myynnin ja työkalujen kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Raportoit logistiikan myyntijohtajalle.

Olet myynnin ammattilainen, jolla on vankka kokemus logistiikkapalveluiden myynnistä sekä näyttöjä tuloksellisesta asiakassuhteiden hoidosta. Sinut tunnetaan yhteistyön rakentajana, joka ei hätkähdä jatkuvaa muutosta ja nopeatempoista työtahtia. Rivakasti toimeen tarttuvana saat asiat sujumaan tavoitteiden ja aikataulujen mukaan.

Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielillä. Arvostamme verkkokauppaosaamista, kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä sekä monipuolista tietojärjestelmien hallintaa.

Jos haluat olla osa kasvavaa menestystarinaamme ja päästä osaksi kunnianhimoista ja mukavaa ammattilaisten tiimiä, tartu toimeen ja lähetä palkkatoive sisältävä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekrytointi@lehtipiste.fi viimeistään 23.4.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Erkki Vehman p. 0400 780 935 varmimmin 9.4. klo 14-16 tai 13.4. klo 14-16 tai erkki.vehman@lehtipiste.fi.

Kehittymismahdollisuuksien ja säännöllisen kuukausipalkan lisäksi tarjoamme sinulle joukon hyväksi tunnustettuja henkilöstöetuja, ammattimaiset työkaverit sekä vastuullisen työnantajan.