Paketit jopa samaksi illaksi automaatteihin

Pakettipisteen palvelut laajenivat – paketit jopa samaksi illaksi automaatteihin

Pakettipiste ja Enexus Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Pakettipisteen ja Fetch -kuljetuspalvelun asiakkailla on mahdollisuus saada verkkokauppapakettinsa toimitus jopa samaksi illaksi automaattiin. Saman illan toimitukset ovat käytössä alkuvaiheessa pääkaupunkiseudulla. Paketteja jaetaan automaatteihin kuutena päivänä viikossa.

”Kotiinkuljetusten suosio on kasvanut voimakkaasti, johon vastaamme uuden yhteistyön myötä. Asiakkailla on mahdollista valita kotiinkuljetuksen sijasta toimitus automaatille jopa samaksi illaksi. Automaatit ovat edelleen suosituin verkkokauppaostosten noutotapa, joten laajennamme tänäkin vuonna verkostoamme”, kertoo Pakettipisteen myyntijohtaja Erkki Vehman.

Enexus Oy:n Fetch –kuljetukset tarjoaa lämpötilasäädeltyjä kuljetuspalveluita ja yritys on erikoistunut verkkokauppojen logistiikkaan. Yrityksen palvelualueella asuu 2,5 miljoonaa ihmistä, joille toimitetaan kuukausittain 25 000 lähetystä. Fetch panostaa toimitusten laatutasoon, sillä verkkokaupan asiakkaan uskollisuus perustuu suuresti toimitusten laatutasoon. Fetch ei ainoastaan toimita laajaa valikoimia tuotteita vaan tarjoaa lisäksi erilaisia lisäpalveluja asiakkaiden kotioville, kuten kierrätyspalvelut.

”Pakettipisteen automaatit ovat yhteiskäytössä olevia, joten tarjoamme mielellämme automaatteja sopivien uusien yhteistyökumppaneiden käyttöön. Fetchin asiakkailla on mahdollisuus vaihtaa jatkossa jo matkalla oleva lähetys kotiinkuljetuksen sijasta lähimpään automaattiin, jos vastaanottaja ei ole kotona. Pakettipisteelle asiakaslähtöisyys on yksi tärkeimmistä arvoista, joten asiakkaiden arjen helpottaminen tälläkin tavalla istuu siihen hyvin”, toteaa Vehman.

Pakettipisteen pakettiautomaattiverkostossa on tällä hetkellä yli 400 automaattia, johon toimitettiin ensimmäisen kahden toimintavuoden aikana kolme miljoonaa pakettia. Verkoston kasvu jatkuu kuluvana vuonnakin. Kevään aikana uusia automaatteja avataan noin 150 päivittäistavarakauppoihin, huoltamoille ja kauppakeskuksiin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

Erkki Vehman
Myyntijohtaja
040 078 0935
erkki.vehman@pakettipiste.fi