Pakettipiste-automaattien määrä tuplaantuu vuonna 2020

Samalla myös automaattien palvelut laajenevat ja yhteistyökumppaneiden määrä kasvaa.

Turkoosit Pakettipiste-automaatit valloittivat Suomen vuodessa Helsingistä Ivaloon. Tällä hetkellä automaatteja on kolmesataa ja kasvu jatkuu ensi vuonnakin. ”Automaateille on selkeä kysyntä ja tutkitustihan automaatti on halutuin noutotapa kuluttajien keskuudessa. Uusien automaattien myötä entistä useampi verkkokaupasta tilattu paketti päätyy automaattiimme”, Pakettipisteen myyntijohtaja Juha Teinilä sanoo.

Uudet automaatit tihentävät nykyistä verkostoa ja lisäksi automaatteja avataan alueille, joilla tähän mennessä palvelua ei ole ollut. ”Etelä-Savossa Mikkelin alueella ei esimerkiksi ole ollut palveluamme, mutta pian on. Kuitenkin on muistettava että suurin tarve verkoston laajentamiseen on edelleen Etelä-Suomessa, jossa verkkokauppa ostostapana on suhteellisesti suurempaa”, Teinilä tarkentaa tulevien automaattien sijaintia.
Juhan tavoitat numerosta 0505010952.

Uusi yhteistyökumppani mukaan verkostoon

Pakettipiste-automaatit ovat suurille paketti ja logistiikkayhtiöille ”avoin” verkosto. ”Uskomme yhteistyön voimaan ja olemme halunneet löytää automaatin käyttäjiksi keskeisiä suomalaisia ja kansainvälisiä pakettitoimijoita”, Teinilä sanoo. Pakettipiste-automaattien yhteistyökumppaneina toimivat Matkahuolto, PostNord ja DHL Express. Neljäntenä yhteistyökumppanina toimitukset aloittaa DB Schenker jo kuluvan vuoden joulukuussa. ”DB Schenkerin toimitukset automaatteihimme lisäävät kuluttajille valinnanvapautta verkkokauppatoimitustensa suhteen”, Teinilä kertoo.

Pakettipisteen palvelutarjonta laajenee

Pakettipiste-automaattien palvelutarjonta tulee laajenemaan myös Pakettipisteen oman kuljetustuotteen osalta. ”Vuoden ensimmäisinä kuukausina automaatit toimivat Click & Collect -noutopisteinä, jolloin kaupat voivat tarjota asiakkailleen noutomahdollisuuden automaatilta myymälän sijaan”, Teinilä sanoo. ”Samoihin aikoihin tulemme laajentamaan myös oman versiomme ns. miehitetystä palvelupisteestä. Tähän liittyen palaamme asiaan heti tammikuun kuluessa”, Teinilä jatkaa.

Pakettipisteen omat jakelut tarjolla verkkokaupoille

Pakettipiste on osa kotimaista Lehtipiste Oy:tä, joka on toimittanut irtonumeromyynnin lukutuotteita kauppoihin ympäri Suomen yli sadan vuoden. Tätä samaa kuljetusverkostoa hyödynnetään pakettijakeluun. Pakettipisteen omilla kuljetuksilla yhdessä aamun lehtien kanssa klo 04-09 välillä toimitetaan verkkokauppojen paketit automaatteihin kaikkialle Suomessa. ”Tätä palveluamme painotamme ensi vuoden aikana – tavoitteena antaa myös kotimaisille verkkokaupoille kilpailuetua varhaisella toimitusajalla”, Juha Teinilä kertoo.

Heräsikö sinulla kysymyksiä, haluatko kuulla meistä lisää?

Ota yhteyttä:
Myyntijohtaja Juha Teinilä
050 501 0952
juha.teinila@pakettipiste.fi

Kehityspäällikkö Jukka Rämä
040 723 4647
jukka.rama@pakettipiste.fi