Pakettipiste ja DHL Express laajentavat yhteistyötään

Pakettipiste-automaattiverkosto laajenee kevään kuluessa DHL Express -yhteistyön myötä. DHL Expressillä on tällä hetkellä eri puolilla Suomea 33 omaa pakettiautomaattia, jotka tullaan korvaamaan Pakettipisteen automaateilla.

”DHL Expressin palvelukapasiteetti kasvaa samalla kuin Pakettipisteen automaattiverkostokin”, kertoo Pakettipisteen myyntijohtaja Juha Teinilä.

Uudet pakettiautomaatit sijoitetaan pääasiassa nykyisiin paikkoihin, mutta pieniä muutoksia on tulossa. Uusi paikka pyritään löytämään mahdollisimman läheltä alkuperäistä pistettä. Lopullisia sijoituspaikkoja määriteltäessä käytetään Pakettipisteen analytiikkaa kuluttajien arjesta.

”Yhteistyön laajentamisella tavoittelemme entistä parempaa palvelua asiakkaillemme verkkokauppaostosten määrän jatkuvasti kasvaessa. Uudet Pakettipisteen automaatit tulevat olemaan nykyisiä automaattejamme suurempia ja niihin mahtuu siten enemmän paketteja”, toteaa DHL Expressin operatiivinen johtaja Janne Appel.

Pakettipiste on tilannut automaatit tanskalaiselta Swipboxilta, joka toimittaa pakettiautomaatteja yli 60 maahan.  Swipbox testaa tällä hetkellä uudenlaisia automaatteja, joita on tulossa myöhemmin Suomeen. Pakettipisteen automaatteja hallitaan keskitetyllä tietojärjestelmällä koko valtakunnan alueella.

Kuluvana vuonna Pakettipiste laajentaa automaattiverkostoaan 300 uudella automaatilla.

DHL Express on Deutsche Post DHL Groupin liiketoimintayksikkö, joka on erikoistunut maailmanlaajuisiin lentopikakuljetuksiin. DHL Express kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja luotettavasti ja nopeasti ovelta ovelle yli 220 maassa ja alueella. DHL Expressin Helsinki-Vantaan terminaalin sekä Euroopan päälajittelukeskuksen Leipzigin väliset päivittäiset lennot tuonnissa ja viennissä luovat yhteydet DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon. dhl.fi/express

Lehtipiste on koko maan kattava lehtien, kirjojen ja keräilytuotteiden irtonumeromarkkinoilla toimiva jakelu- ja markkinointiyhtiö. Lehtipisteen kuljetus- ja jakelukanava kattaa lähes 5000 myyntipistettä sekä lisäksi satoja asiakkaiden kohteita päivittäin ympäri maan. Lehtipiste Oy on osa Tradeka-Yhtiöt Oy:tä. lehtipiste.fi

Pakettipiste on Lehtipisteen pakettiautomaattipalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat itsepalveluna hoitaa pakettien noudon ja lähetyksen. Pakettipiste laajenee 600 pakettiautomaatin verkostoksi vuoden 2020 aikana. Pakettipiste kokoaa yhteen eri lähetys- ja kuriiripalveluiden toimittamat lähetykset. pakettipiste.fi

Lisätiedot:

Operatiivinen johtaja Janne Appel, DHL Express (Finland) Oy
040 176 9940
janne.appel@dhl.com

Myyntijohtaja Juha Teinilä
050 501 0952
juha.teinila@pakettipiste.fi

Myyntijohtaja Erkki Vehman
040 078 0935
erkki.vehman@pakettipiste.fi