Pakettipiste ja K-ryhmä valtakunnalliseen pakettiautomaattiyhteistyöhön

Pakettiautomaatin ovia avataan yhteistyön myötä yhä vilkkaampaan tahtiin

Lehtipiste laajentaa valtakunnallista Pakettipiste-automaattiverkostoaan yhteistyössä K-ryhmän kanssa. Automaatteja sijoitetaan K-ryhmän yli sataan päivittäistavarakauppaan eri puolelle Suomea. Yhteistyön myötä paketteja lähettävien ja vastaanottavien asiakkaiden uskotaan avaavan automaattien ovia vilkkaaseen tahtiin muun päivittäisen asioinnin yhteydessä.

Lehtipisteen hallinnoiman Pakettipisteen automaattiverkosto on laajentunut Helsinki‒Ivalo-välillä yli 150 automaattiin viime syksystä lähtien. Nyt verkostoa laajennetaan entisestään K-ryhmän yhteistyön myötä.

– Kattavien pakettipalvelujen tarjoaminen on yksi esimerkki tavoista, joilla haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Palvelutarjonnalla on keskeinen rooli suomalaisten arjen sujumisessa, ja kauppareissun lomassa monen muun asian hoitaminen käy luontevasti. Monista kaupoista on jo nyt tullut monipuolisia palvelukeskuksia ja uskomme, että tulevaisuudessa tämä kehitys jatkuu, palvelujohtaja Petri Toivonen K-ryhmästä toteaa.

Toimitusten nopeus ja laajat noutoajat ovat valttia

Pakettipisteen automaatteja on ollut syksystä lähtien toiminnassa muutamissa K-ryhmän päivittäistavarakaupoissa.

‒ Olemme testanneet niiden toimivuutta osana muita palveluita ja ne ovat saaneet kiitosta. Asiakkaat voivat hakea pakettilähetyksen helposti muun asioinnin yhteydessä silloin kuin heille parhaiten sopii, vaikka viikonloppuna. Asiakkaat arvostavat eri toimijoiden yhteiskäyttöisiä automaatteja ja me K-ryhmässä haluamme palvella asiakkaitamme parhailla palveluilla, Petri Toivonen summaa.

‒ Meille on tärkeää palvella eri puolella Suomea asuvia saman tasoisilla nouto- ja lähetyspalveluilla. Vaikka Pakettipisteen automaatit toimivat asiakkaan näkökulmasta itsepalveluperiaatteella, ne vaativat hyvän palveluekosysteemin sen ympärille. Meidän tehtävänämme on huolehtia, että kaikki toimii varmasti ja ajallaan, kertoo toimitusjohtaja Janne Mansukoski Lehtipiste Oy:stä.

‒ Pakettipisteen automaatteihin jaetaan paketit Matkahuollon, PostNordin, ja DHL Expressin toimesta heidän omilla jakelujärjestelmillään. Lisäksi lehtijakelun yhteydessä jakaa Pakettipiste itse paketit jo aamuisin klo 05-09 välillä, kuutena päivänä viikossa. Aamutoimitukset automaatteihin tarkoittavat asiakkaalle nopeaa paketin vastaanottoa, mikä on monille verkkokauppaostoksia tekeville tärkeä asia, toteaa myyntijohtaja Juha Teinilä Pakettipisteeltä.

Pakettipisteen ideana on – nimensä mukaisesti – koota eri verkkokauppojen ja eri lähetys- ja kuriiripalveluiden välittämät paketit siihen pisteeseen, joka sopii asiakkaalle parhaiten. Mitä enemmän automaatteja löytyy eri paikoista, sitä joustavammin asiakas voi pakettinsa noutaa.

Lisätietoja:
Lehtipiste Oy, toimitusjohtaja Janne Mansukoski,
puh. 040 900 8500, janne.mansukoski@lehtipiste.fi
Lehtipiste Oy, myyntijohtaja Juha Teinilä,
puh. 050 501 0952, juha.teinila@lehtipiste.fi
K-ryhmä, päivittäistavarakaupan palvelujohtaja Petri Toivonen,
puh. 040 551 0442, petri.toivonen@kesko.fi

Pakettipiste on Lehtipisteen uusi pakettiautomaattipalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat itsepalveluna hoitaa pakettien noudon ja lähetyksen. Pakettipisteen valtakunnallinen pakettiautomaattiverkosto laajenee kesään 2019 mennessä yli 300 automaattiin. Pakettipiste kokoaa yhteen eri lähetys- ja kuriiripalveluiden toimittamat lähetykset. pakettipiste.fi

Lehtipiste on koko maan kattava lehtien, kirjojen ja keräilytuotteiden irtonumeromarkkinoilla toimiva jakelu- ja markkinointiyhtiö. Lehtipisteen kuljetus- ja jakelukanava kattaa lähes 5000 myyntipistettä sekä lisäksi satoja asiakkaiden kohteita päivittäin ympäri maan. Lehtipiste Oy on osa Tradeka-Yhtiöt Oy:tä. lehtipiste.fi