Pakettipiste yhteistyöhön Skynet Worldwide Expressin kanssa

Kuljetus- ja kuriiripalveluyhtiö Skynet Worldwide Express ja Pakettipiste ovat aloittaneet yhteistyön huhtikuussa 2020, jonka myötä Skynet hyödyntää Pakettipisteen palveluja ja verkostoa kansainvälisten verkkokauppalähetysten jakeluun Suomessa. ”Pakettipiste huolehtii Skynetin operatiivisista toiminnoista Suomessa jakamalla päivittäin satoja Skynetin Suomeen toimittamia lähetyksiä Pakettipiste-automaatteihin”, Pakettipisteen myyntijohtaja Erkki Vehman sanoo.

”Kun vertaa muihin Skynet-asemiin, niin toimitusprosentti tai ns. perilletuloprosentti on nyt yksi maailman parhaista. Asiakkaat saavat aina selkeät noutoviestit ja noutavat milloin itselle sopii parhaiten. Kiitos Pakettipiste!”, Skynet Finlandin maajohtaja Anthony Ehrnrooth kertoo.

Skynet Worldwide Express on yksi vanhimmista kuriiripalveluverkostoista, joka toimii tällä hetkellä 209 maassa. Yhtiön toiminta perustuu vahvaan yhteistyöhön paikallisten operaattoreiden kanssa. Suomessa Skynetin toimintaa johtaa Collico Oy. Yritys tarjoaa myös suomalaisille yrityksille lähetyspalveluja maailmanlaajuisesti. Skynet odottaa verkkokaupan merkittävää kasvua, jonka myötä Suomeen suuntautuvien pakettien volyymi kasvaa lähitulevaisuudessa.

”Ihmiset ostavat yhä enemmän ja enemmän verkosta. Esimerkiksi vaatteita kokeillaan nykyään mieluummin kotona kuin kaupassa ja jos vaate ei miellytä, niin saa asiakas lähettää vaatteet takaisin usein jopa maksutta.” Skynet Finlandin maajohtaja Anthony Ehrnrooth kertoo.