Kuutena päivänä viikossa
Aamuvarhaisella 5–9
Yrityspalvelu →
Tilaa uutiskirje →

Putinki arvostaa kuusipäiväistä jakelua

Putinki arvostaa Pakettipisteen kuusipäiväistä jakelua, jolloin heidän verkkokaupan asiakkaat saavat paketit Pakettipisteen automaateille myös lauantaisin.

50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Putinki on paperi- ja lahjatavarakauppaan keskittynyt yritys, jonka missiona on ilahduttaa ja inspiroida ihmisiä arjen keskellä, oivaltavan designin keinoin. Putingin omassa tuotannossa tärkeinä arvoina ovat myös kotimainen suunnittelu ja tuotteiden valmistus mahdollisimman lähellä.

Yrityksen tarina sai alkunsa vuonna 1973 Hakaniemen kauppahallista. Vuosien varrella yritys on kasvanut kaksikymmentä henkilöä työllistäväksi kuluttajia ja jälleenmyyjiä palvelevaksi toimijaksi.

Juhlavuotta Putingilla vietetään pitkin vuotta. Myynnissä on juhlavuoden tuotteita ja myöhemmin näitä on tulossa vielä lisää. Isommat synttärijuhlat ovat myös tulossa.

Putingilla on kolme paperikauppaa Helsingissä: Hakaniemessä, Ullanlinnassa ja Töölössä sekä verkkokauppa. Huhtikuun aikana avataan uusi myymälä Arabia 135-keskukseen.

Kuvassa Putingin Ullanlinnan paperikauppa.
Lähetykset noudetaan kello 15. Myöhäisempi ajankohta sopii meille hyvin. Ehdimme kerätä hyvin lähtevät lähetykset.
Pakettipiste toimittaa lähetykset nopeimmillaan tilaukset jo seuraavana päivänä automaateilleen.

Pakettipiste toimitustapavaihtoehdoksi uudistettuun verkkokauppaan

Avasimme viime vuonna uudistetun verkkokauppamme. Ensimmäinen verkkokauppa oli perustettu vauhdilla myymälöiden sulkeuduttua koronan vuoksi. Pakettipiste lisättiin toimitustapavaihtoehdoksi verkkokauppaan alkuvuodesta 2023, kertoo Putingin eCommerce Manager Enni Turunen.

”Verkkokauppamme sijaitsee Shopify verkkokauppa-alustalla ja nShiftin kautta lisäsimme Pakettipisteen toimitustapavaihtoehdoksi. Käyttöönotto oli helppo ja kävi ihan käden käänteessä.”

Olemme olleet tosi tyytyväisiä palveluun.

Kuusipäiväinen jakelu tuo lisäarvoa

Pakettipisteen mahdollistaa asiakkailleen lisäpalveluna kuusipäiväisiä jakelut, jolloin lähetykset ovat asiakkailla maanantain sijaan jo lauantaina.

”On mahtavaa, kun Pakettipiste toimittaa lähetykset automaateilleen kuutena päivänä viikossa. Tämä tuo meille lisäarvoa. Asiakkailtamme ei ole tullut palautetta Pakettipisteeseen liittyen, tämä kertoo kaikkien olevan tosi tyytyväisiä.”

Pakettipiste noutaa lähetykset Putingilta maanantaista perjantaihin kello 15.

”Myöhäisempi noutoajankohta sopii meille hyvin, koska ehdimme siihen mennessä kerätä tilaukset. Pakettipiste toimittaa nopeimmillaan tilaukset jo seuraavana päivänä automaateilleen.”

”Tosi nopeasti saamme apua Pakettipisteeltä kysymyksiimme mitä esimerkiksi perustamisvaiheessa nousi esille. Palautuksista on myös tieto kulkenut hienosti.”

0%
oli vuoden 2023 keskiarvo kuljetusten täsmällisyydessä.

Luotettavia ja vastuullisia kuljetuksia

Pakettipiste seuraa kuukausittain kuljetusten luotettavuutta erilaisin mittarein. Viime vuoden keskiarvo kuljetusten täsmällisyydessä oli 98 prosenttia.

”Pakettipisteen kuljetukset koemme luotettavina, sillä yksikään paketti ei ole hävinnyt kuljetuksen aikana. Pitkä kokemus lehtijakelusta, jossa lehtien tulee olla tiettyyn aikaan perillä, on varmasti luonut hyvän pohjan myös pakettijakeluihin siirtymiselle.”

Pakettipiste on matkalla kohti hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä.

”Teot mitä Pakettipisteellä tehdään hiilineutraaliuden eteen, on mielestämme erittäin positiivista”

Loppuun Turunen kiteyttää: Vallan mainiosti suosittelen Pakettipisteen kuljetuksia!

Pakettipiste ja Putinki kuuluvat molemmat Lehtipiste-konserniin.

”On mahtavaa, kun Pakettipiste toimittaa lähetykset automaateilleen kuutena päivänä viikossa. Tämä tuo meille lisäarvoa.”

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme mahdollisimman pian!

Täytätkö, kiitos!
Täytätkö, kiitos!
Tarkistatko osoitteen?

Usein kysyttyä

Missä Pakettipisteen automaatit sijaitsevat?

Automaattimme sijaitsevat kauppakeskuksissa, kaupoissa ja huoltoasemilla. Automaattejamme on jo yli 200 paikkakunnalla.

Missä on minua lähinnä oleva Pakettipisteen automaatti?

Voit tarkistaa sinua lähimmän automaattimme sijainnin kartasta, jossa pystyt hakemaan oman paikkakuntasi automaatit. Automaattiemme määrä kasvaa jatkuvasti. Onko sinulla mielessä sopiva paikka automaatillemme? Kerro se meille!

Pakettipisteen automaatin näyttö ei toimi. Miten toimin?

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos automaatin näyttö ei toimi. Huollamme automaatin pikimmiten.