Työntekijätarina – Janne, logistiikkapäällikkö

Pakettipisteen työntekijätarinoissa esitellään Pakettipisteen tekijöitä. Sarjan kuudennessa osassa tapaamme Jannen Lehtipisteen kuljetustuotannon vetäjän. Pakettipiste on osa Lehtipistettä.

”Olen työskennellyt koko työurani Lehtipisteellä/Rautakirjassa, jo reilusti yli kaksi vuosikymmentä. Ensimmäiset muistikuvani Rautakirjasta ulottuvat lapsuuteen, sillä äitini teki pitkän uran yhtymässä. Jo kuusivuotiaana esiinnyin henkilöstölehdessä valitsemassa mieluista palkintoa hiihtokilpailujen jälkimainingeissa.

Nykyisessä työssäni johdan Lehtipisteen kuljetustuotantoa kokonaisuudessaan. Lehtipisteen kuljetuspalvelu ja sitä kautta kuljetustuotanto on kasvanut vauhdilla viime vuosien aikana. Tämä on tarkoittanut vanhojen toimintamallien haastamista ja uusien löytämistä. Olemme myös onnistuneet uudistumaan ja kehittämään toimintaamme vastaamaan markkinoiden haasteisiin. Parasta työssäni on hyvin laaja-alainen toimenkuvani, jonka myötä olen mukana monissa asioissa niin yrityksemme sisällä kuin asiakasrajapinnoissa. Samalla työn paras puoli on myös haastavinta, sillä kiireinen aikataulu ja  monessa mukanaolo vaatii paljon aikataulun hallintaa.

Mihinkäs sitä ihminen kotoaan lähtisi. Voisi olla ensimmäinen vastaus siihen miksi olen viihtynyt kaikki nämä vuodet samalla työnantajalla. Meillä on hyvä ja mukava työyhteisö. Varsinkin viime vuosina tapahtunut yrityksen kehityspolku on tuonut mukanaan mielenkiintoisia uusia haasteita.

Vapaa-ajallani kaikki liikunta, urheilu ja ulkoilu ovat lähellä sydäntäni. Viimeisten viikkojen aikana olen muun muassa patikoinut, pyöräillyt, hiihtänyt, lasketellut, luistellut ja pelannut pipolätkää. Höntsäfutista ja –korista lähden pelaamaan aina kun vain on aikaa. Liikunnan ja urheilun lisäksi valmennan omien tyttärien tyttöfutisjoukkueita.”