Työntekijätarina – Joni, IT-palvelupäällikkö

Pakettipisteen työntekijätarinoissa esitellään Pakettipisteen tekijöitä. Sarjan kolmannessa osassa tapaamme Jonin. Hänen vastuullaan on Lehtipiste-konsernissa IT-infrastruktuuri, joka pitää sisällään it-tukipalvelut, työasemapalvelut, konesalipalvelut, tietoliikennepalvelut, tietoturvan ja tietosuojan.

”IT:n pariin päädyin hieman vahingossa, mutta tämä oli onnellinen vahinko, sillä löysin alan, johon syttyi innostus heti. Lehtipisteelle tulin tammikuussa vuonna 2017. Pakettipisteen liiketoiminnassa olen ollut mukana alusta alkaen ja pääsinkin heti erittäin mielenkiintoisiin hankkeisiin mukaan. Vuonna 2017 otimme käyttöön Pakettipisteen kuljetustenhallinnan toiminnanohjausjärjestelmän ja heti seuraavana vuonna toimme Suomeen Pakettipisteen pakettiautomaattiverkoston. Molemmissa hankkeissa toimin projektipäällikkönä.

Nykyinen roolini Pakettipisteellä on vastata teknisistä ratkaisuista liiketoiminnan kehittämisessä ja auttaa Pakettipisteen liiketoiminnan tukitiimiä. Lisäksi vastaan Pakettipisteen järjestelmäkokonaisuudesta. Parasta työssäni on työn monipuolisuus ja se, että saa olla mukana kehittyvässä ja eteenpäin menevässä organisaatiossa. Lisäksi minulla on aivan mahtavat työkaverit, meillä on erittäin hyvä työilmapiiri sekä kaikessa tekemisessä on läsnä asiantunteva ja rento ilmapiiri huumorilla säestettynä.

Tunnen onnistuneeni työssäni, kun kehityshankkeet onnistuvat. Etenkin koko Pakettipisteen järjestelmäkokonaisuuden käyttöönotto ja uusien prosessien omaksuminen on ollut merkittävä onnistuminen koko organisaatiolta. Työssäni kaikki mitä teen, on konkreettista ja lopputulos on havaittavissa. Pakettiautomaatit ovat meille uusi liiketoiminta-alue, jossa on ollut tosi mielenkiintoista olla mukana.

Lehtipisteen lisäksi työskentelen puoliksi myös Med Groupin puolella. Med Group tuottaa erilaisia hoiva-, terveys- sekä ensihoitopalveluita. Med Group kuuluu myös Tradeka-konserniin, kuten Lehtipistekin. Vastuualueeni Med Groupilla on pitkälti sama kuin Lehtipisteelläkin.

Urheilu sekä penkkiurheilu täyttävät vapaa-aikani. Käyn kuntosalilla, pelaan frisbeegolfia ja golfia. Penkkiurheilussa seuraan aktiivisimmin jääkiekkoa. Urheilu on minulle elämäntapa ja mahtava vastapaino ”bittinikkarin” työlleni.”