Työntekijätarina – Jukka, verkostopäällikkö

Pakettipisteen työntekijätarinoissa esitellään Pakettipisteen tekijöitä. Sarjan toisessa osassa tapaamme Jukan. Hän vastaa automaattien sijoittamisesta.

”Minulla on pitkä historia Lehtipisteellä. Tulin vuonna -98 kehityspäällikön tehtävään, joka oli silloin uusi toimenkuva organisaatiossa. Vuodesta 2018 olen työskennellyt Pakettipisteen puolella ja vastaan automaattien sijoittamisesta paikkoihin, joissa niille on kysyntää. Tätä työtä tehdään yhdessä eri sidosryhmiemme kanssa.

Työpäivissäni pääpaino on vahvasti Pakettipisteen puolella, mutta teen edelleen kalenteriin sovitellen yhteistyötä Lehtipisteen myynti- ja tuoteorganisaatioiden kanssa lehtiesittelyjen kehittämiseen ja ketjuyhteistyöhön liittyvissä asioissa.

Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Automaattien sijoituspaikkoja sopiessa on ollut mukava huomata miten hienoja tyyppejä asiakkaat ovat sijoituspaikoissa kuin myös taustaorganisaatioissa, ja miten sujuvasti yhteistyö heidän kanssaan on mennyt.  Sama positiivinen vire on yhteistyössä myös muiden kumppaniemme kanssa.

Parasta työssäni on sen monipuolisuus. Työpäivät ovat erilaisia, haasteita riittää, joiden saavuttaminen ja ratkaiseminen ovat osa onnistunutta työpäivää. Mukavat työkaverit ovat iso positiivinen ja hyvä asia!

Vapaa-aikani koostuu kesäisin purjehduksesta ja mökkeilystä. Omakotitalossa asujalle riittää myös kotipiirissä erilaisia projekteja ympäri vuoden. Ruuanlaitto on itselle tärkeä harrastus, jota tulee aktiivisesti harjoiteltua. Siihen liittyen keräilen keittokirjoja, joita taitaa olla jo pienen kirjaston verran.”