Työntekijätarina – Marjo, markkinointikoordinaattori

Pakettipisteen työntekijätarinoissa esitellään Pakettipisteen tekijöitä. Sarjan viidennessä osassa tapaamme Marjon, sarjan kirjoittajan.

”Tulin Suomalaiseen Kirjakauppaan töihin kuusitoista vuotta sitten. Silloin sekä Lehtipiste että Suomalainen Kirjakauppa olivat entisen Rautakirjan omistuksessa. Lehtipisteelle siirryin vuonna 2007. Olen vuosien varrella työskennellyt Lehtipisteellä useammassakin tehtävässä. Talon eri puolet ovat tulleet tutuiksi. Kolme vuotta sitten pääsin hyppäämään osaksi Pakettipisteen tarinaa. Molemmat ovat kasvaneet matkan varrella harppauksin – oma ammatillinen kehitys ja Pakettipiste.  Paljon on tullut opittua logistiikasta ja siihen liittyvästä markkinoinnista ja viestinnästä.

Suunnittelen markkinoinnin ja viestinnän kuvioita: vastuullani on verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuottaminen, uutiskirjeiden toteutus ja lähettäminen sekä tapahtumien valmistelut. Vastaan palautteiden keräysjärjestelmästä ja siitä nousevista kehitysehdotuksista. Lisäksi hoidan yhteyksiä digi- ja viestintätoimistoihin. Työni on itsenäistä, käsissäni on samanaikaisesti monia projekteja. Jokainen työpäivä on erilainen. Toisinaan keskityn kirjoittamiseen, joskus taas päiviä rytmittävät erilaiset palaverit.

Meillä on mahtava työyhteisö. Viime viikolla sanoin palaverin jälkeen työkavereille kuinka oli mukavaa nauraa palaverin lomassa. Työnteko ei ole vakavaa, joukkoon mahtuu aimo annos iloakin!

Vapaa-ajalla olen viime ajat nauttinut kunnon talvesta. Perheen eskarilaisen kanssa on suunnattu hiihtoladulle tai luistelemaan. Suoritan avoimessa yliopistossa luovan kirjoittamisen aineopintoja. Opiskelu on antoisaa. Jokaisen päivän päättää hetki hyvän kirjan parissa.”