Uusien työntekijöiden tervehdykset

Pakettipiste kasvaa vauhdikkaasti, joten olemme saaneet joukkoomme lähiaikoina useamman uuden työkaverin. Pian meillä aloittaa myös uusi myyntipäällikkö.

Kenny Kainulainen ja Antti Ylikarjula tuovat tuoretta osaamista Pakettipisteelle, sillä Kenny viimeistelee tradenomiopintojaan ja Antti valmistui toukokuussa tuotantotalousinsinööriksi.

Logistiikkakoordinaattori Kenny Kainulainen hyppäsi Lehtipisteelle yhteistyökumppanimme tiimistä, joten Pakettipisteen toiminta oli Kennylle tuttua tätä kautta. Kenny viimeistelee opintojaan Arcadia ammattikorkeakouluun ja työstää vapaa-ajalla tradenomiopintoihin kuuluvaa opinnäytetyötään. Valmistuminen on edessä ensi syksynä. Opinnäytetyössään hän tutkii toimitusketjun loppupäätelmiä ja sitä kuinka parannetaan kuljetuksen vaiheita toimitusketjun loppupäässä.

Pakettipisteellä Kenny työskentelee kuljetuspuolella, joka käsittää toimitusketjun hallintaa kokonaisuutena eli tavaravirtojen hallintaa ja optimointia kaikki osapuolet kuten toimittajat, jakelijat ja muut yhteistyökumppanit huomioiden.

”On ollut kiinnostavaa oppia uutta ja sanoa omia näkökulmia asioihin. Toivottavasti tulee suurempia haasteita vastaan mitä voi yhdessä tiimiin kanssa ratkoa, tekemällä oppii parhaiten. Vapaa-ajalla treenaan, soitan kitaraa ja olen kiinnostunut sijoittamisesta.”

Pakettiautomaattiverkoston parissa logistiikka-asiantuntijana on aloittanut Antti Ylikarjula. Hän työskenteli jo viime vuonna kesätöissä Pakettipisteellä ja teki myös opinnäytetyönsä Pakettipisteelle. Antin opinnäytetyö koski lähetysten seurantaominaisuuden kehittämistä toiminnanohjausjärjestelmään. Ominaisuusehdotuksen avulla voidaan havaita myöhästyneet lähetykset ajoissa ja puuttua niihin. Sen avulla on mahdollista vähentää myöhästyneistä lähetyksistä syntyneitä reklamaatioita. Työssä Antti otti kantaa myös seuranta- ja oppimiskokemusprosessiin.

Antti työskentelee tiimissä, jonka tehtävänä on ylläpitää ja kehittää pakettiautomaattiverkostoa. Antin työtehtävä koostuvat huoltojen ja asennusten organisoinnista ja esimerkiksi kuljetuskumppaneiden kanssa kommunikoinnista. Lisäksi uutena asiana hänen työtehtäviin sisältyvät sisälogistiikan tukeminen ja kehittäminen.

”Odotan työltäni kiinnostavia, opettavaisia ja haastavia hetkiä pakettiautomaattien ja tulevien projektien parissa. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden ja läheisteni kanssa. Harrastuksiini kuuluu esimerkiksi maastopyöräily ja sulkapallo. Tykkään seurata paljon myös autourheilua ja olen kiinnostunut esimerkiksi historiasta.”

Tervetuloa taloon Kenny ja Antti!