Yhteistyö helpottaa kansainvälistä verkkokauppaa

Pakettipiste valikoitui kansainvälisen MakesYouLocalin Suomen yhteistyökumppaniksi. MakesYouLocal auttaa verkkokauppoja lanseeraamaan ja menestymään uusilla markkinoilla. Viimeisen 10 vuoden aikana yritys on auttanut yli 600 verkkokauppaa kansainvälistymään yli 15 eri maassa. Verkkokaupat saavat tukea aivan konkreettisissa toimenpiteissä, kuten käännöksissä, lokalisoinnissa, markkinoinnissa ja natiivissa asiakaspalvelussa. Näiden toimenpiteiden lisäksi MakesYouLocal auttaa kansainvälistymisen suunnittelussa ja markkinatutkimuksissa.

Suomessa yrityksen liiketoiminnasta vastaa Miia Toivola. Toivola on itse asunut 8 vuotta Saksassa ja työskennellyt saksalaisten verkkokauppojen palveluksessa, joten kansainvälistymisen haasteet ja mahdollisuudet ovat tulleet verkkokauppiaan näkökulmasta hänelle tutuksi.

”Etsimme Suomesta yhteistyökumppania varastointiin ja palautuskäsittelyyn ja päädyimme valitsemaan Pakettipisteen heidän vankan logistiikkaosaamisen puolesta. On hienoa, että Pakettipisteellä on paljon aiempaa kokemusta erityisesti verkkokauppojen logistiikasta. Jo yhteistyön alkuvaiheessa olemme saaneet huomata, että Pakettipiste on luotettava, joustava sekä idearikas kumppani ja odotamme innolla, mitä yhteistyö tuo mukanaan”, Toivola kertoo.

Tanskalaislähtöisellä yrityksellä on tällä hetkellä toimistot Kööpenhaminassa, Helsingissä, Tukholmassa, Vilnassa ja uusin toimisto avattiin hiljattain Brnohon, Tšekkeihin. Yrityksen vahvuutena on eri maiden paikalliset asiantuntijatiimit. Mikäli verkkokauppias haluaa lähteä esimerkiksi Saksaan, MakesYouLocalin saksalaiset asiantuntijat pitävät huolta siitä, että verkkokauppa lanseerataan vastaamaan saksalaisen kuluttajan odotuksia ja vaatimuksia.

”Olemme iloisia uudesta yhteistyöstä MakesYouLocalin kanssa, joka on alkanut mukavissa merkeissä. Autamme osaltamme kuluttajia käsittelemällä palautukset nopeasti ja pitkällä kokemuksella. Heiltä jää pois monimutkaisempi kansainvälinen palautus”, Pakettipisteen Erkki Vehman sanoo.

Kiinnostuitko yhteistyöstä, heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antavat:

Erkki Vehman
Myyntijohtaja
040 078 0935
erkki.vehman@pakettipiste.fi

Miia Toivola
Cross-Border eCommerce and Sales Manager
045 278 63 29
miia.toivola@makesyoulocal.com