Pakettipiste Yrityksille

Kasvata yrityksesi palveluvalikoimaa lisäämällä palvelujesi joukkoon yhteiskäyttöinen Pakettipisteen automaatti, jota käyttävät useat kuljetusliikkeet. Verkko-ostaminen on kasvattanut suosiotaan entistä vahvemmin, joten pakettiautomaatin sijoittaminen yrityksesi tiloihin lisää asiakasvirtaa. Paketin nouto automaatista on suosituin noutovaihtoehto, joten tähän vastaa Pakettipisteen laajeneva pakettiautomaattiverkosto. Pakettikierto automaateilla on nopeaa, sillä noin 80 prosenttia paketeista noudetaan automaateilta jo paketin saapumispäivänä.

Siirry kohtaan: PakettipalvelutKuljetusyrityksilleVerkkokauppiailleMiksi Pakettipiste?Usein kysyttyä

Hyötyjä automaatista sijoituspaikalle:

 • Lisää asiakasvirtaa yrityksesi tiloihin
 • Enemmän palveluita asiakkaille
 • Maksamme vuokraa käyttämästämme tilasta
 • Yhteistyö on joustavaa suuntaamme

Kartoitamme uusia automaattien sijoituspaikkoja yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kerromme mielellämme lisää tulevista sijoituspaikoista ja kartoitamme sinunkin yrityksesi tilat, ota meihin yhteyttä: verkostopäällikkö Jukka Rämä (jukka.rama@pakettipiste.fi).

Sopiva sijoituspaikka sijaitsee lähellä kuluttajien arkea ja on helposti saavutettava sekä aukioloajat ovat laajat. Automaatit sijaitsevat pääasiassa päivittäistavarakaupoissa, kauppakeskuksissa ja huoltoasemilla. Pakettiautomaattiverkostomme laajenee jatkuvasti. Tällä hetkellä automaatteja on kautta maan noin 450.

Lähetä pakettisi automaatilta asiakkaillesi

Lähetätkö asiakkaillesi säännöllisesti paketteja? Jos yrityksesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla, onnistuu pakettien lähetys kätevästi automaatiltamme. Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta jättää paketit asiakkaiden noudettaviksi jättöautomaatilta tai voimme toimittaa paketit mihin tahansa automaattiimme. Toimitamme paketit vastaanottajan noudettavaksi pääsääntöisesti seuraavan arkivuorokauden kuluessa. Lähetysseurannasta voit seurata paketin kulkua. Ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Paketti on noudettavissa seitsemän vuorokauden ajan.

 • Saat tunnukset järjestelmään, josta voit tehdä lähetyksiä
 • Vie paketti automaatillemme
 • Lähetä enintään 35 kg ja 70 x 40 x 55 cm kokoiset paketit
 • Toimitamme paketit luotettavasti ja ripeästi perille
 • Reaaliaikainen lähetysseuranta
 • Noudamme palautukset automaatilta

Haluatko lähettää yrityksesi paketit automaatilta? Ota yhteyttä: myyntijohtaja Erkki Vehman (erkki.vehman@pakettipiste.fi) tai 040 0780935.

Olemme Suomen asiakaslähtöisin kuljetusliike

Keskitymme aikataulukriittisten tuotteiden kuljettamiseen, joiden tulee olla perillä vastaanottajalla varhain ja täsmällisesti sovittuna aikana. Kuljetuksemme ovat perillä arkisin kautta maan aamuisin kello yhdeksään mennessä. Päivittäin kuljetamme irtonumeromyyntiin menevien lukutuotteiden lisäksi esimerkiksi varaosia ja terveydenhuollon tarvikkeita. Toimintamme ytimessä ovat asiakaslähtöisyys ja joustavuus.

 • Kuljetamme päivittäin yli 15 000 lähetystä
 • Tarjoamme helpot integraatiot, jotka tuottavat lisäarvoa logistiikan ohjaukseen ja raportointiin
 • Lähetysten luovutusprosessit ovat räätälöitävissä
 • Noudamme ja käsittelemme palautettavat materiaalit

Kuljetusyrityksille jaettavaa aamun varhaisina tunteina

Yhteistyökumppaneinamme on kuljetusyrityksiä ympäri Suomen. Tuottamamme jakelu tapahtuu ennalta suunnitellun aikataulun mukaisesti aamun varhaisina tunteina, pääsääntöisesti klo 5-9 välillä. Tarjoamme kuljetusyrityksille tiivistä yhteistyötä ja koulutusta. Kiinnostuitko yhteistyöstä? Lisätietoja antaa logistiikkapäällikkö Janne Malin (janne.malin@pakettipiste.fi).

 • Tuottamamme jakelu on jo yli sadan vuoden ajan toimittanut päivittäistavarakauppoihin irtonumeromyyntiin menevät lukutuotteet
 • Arvostamme kuljetusliikkeiden vastuullisia ja ympäristöystävällisiä valintoja toiminnassaan
 • Olemme luotettava kumppani kuljetusyrityksille – odotamme molemminpuolista luotettavuutta
 • Jakelussa aikataulukriittisiä lähetyksiä huoltamoille, terveydenhoitoon, päivittäistavarakauppoihin ja Pakettipisteen automaateille
 • Jakelun yhteydessä kerätään palautukset takaisin
 • Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme yhdessä kuljetusyrittäjien kanssa

Varastoinnin ja logistiikan ulkoistaminen vapauttaa aikaasi ydinosaamisellesi

Vievätkö tuotteiden varastointi, vastaanotto ja lähetys liikaa aikaasi? Vai loppuvatko sinulta varastointiin tarkoitetut tilat? Tarjoamme varastointia tarvitseville eri alan yrityksille kattavat logistiikkapalvelut varastoinnista lähetykseen sekä jakeluun. Ulkoistamalla varastoinnin ja logistiikan liiketoimintasi tehostuu ja pääset keskittymään ydinosaamiseesi.

 • Logistiikkaan käytetty aika vapautuu tuottavampaan tekemiseen
 • Käytössäsi ovat helppokäyttöiset logistiikkajärjestelmät
 • Sinulla on nimetty yhteyspäällikkö vastaamassa kysymyksiisi
 • Varastolla ammattitaitoinen vakituinen henkilökunta

Yhteistyökumppanimme varastointipalveluissa on Velox Logistiikka Oy. Ota yhteyttä: info@velox.fi.

Verkkokauppasi ketterin kumppani

Kasvaako verkkokauppasi vauhdilla? Käyvätkö päivästä tunnit vähiin lähettäessäsi verkkokauppasi paketteja? Tarjoamme eri kokoisille verkkokaupoille varastointi- ja kuljetuspalveluita. Olemme tukenasi verkkokaupan perustamisesta lähtien ja tarjoamme asiakkaille oman yhteyspäällikön, joka neuvoo ja on tukenasi eteen tulevissa kysymyksissä. Kauttamme onnistuvat toimitukset ympäri maailman. Lähetämme pakettisi nopeasti – klo 14 mennessä tulleet tilaukset lähtevät kuluvana arkipäivänä.

 • Varhaisimmat toimitukset yli 450 Pakettipisteen automaattiin
 • Otamme vastaan asiakkaidesi palautukset ja hoidamme jatkotoimet
 • Tarvittaessa voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä: myyntijohtaja Erkki Vehman (erkki.vehman@pakettipiste.fi) tai 040 0780935.

Asiakkaillamme on mahdollisuus ottaa käyttöön Pakettipisteen omat kuljetukset, jolloin pakettisi ovat automaateissamme aamuisin ennen kello yhdeksää.

Verkkokauppasi tukena kokenut asiakaspalvelu

Oletko vasta perustamassa verkkokauppaa? Mielessäsi voi olla monia kysymyksiä, joihin kaipaat vastauksia. Meidän asiakkaistamme iso osa on ulkoistanut varastonsa ja logistiikkansa jo heti perustamisesta alkaen. Olemme vastanneet moniin erilaisiin kysymyksiin matkan varrella ja näistä voi olla myös sinulle apua. Kysy rohkeasti, me vastaamme!

Ota yhteyttä: myyntijohtaja Erkki Vehman (erkki.vehman@pakettipiste.fi) tai 040 0780935.

Miksi valita Pakettipiste logistiikkakumppaniksi?

 1. Kuljetusnopeus. Olemme Suomen nopein kuljetusliike. Meille nopeus on arkipäivää. Noudamme pakettisi iltapäivällä ja seuraavana arkiaamuna lähetys on vastaanottajalla klo 9 mennessä kautta maan. Viemme pakettisi perille täsmällisesti sovittuna aikana. Noudamme samalla palautukset. Keräämme päivittäin satoja palautuvia lähetyksiä.
 2. Kattavat kuljetusyhteydet. Kuljetusverkkomme kattaa koko maan ja kuljetamme kaikkialle kuutena päivänä viikossa.
 3. Aikataulukriittisyys. Jakelu hoidetaan etukäteen suunnitellun aikataulun ja jakeluaikojen mukaisesti. Suurin osa lähetyksistämme on aikataulukriittisiä lähetyksiä, joiden on tärkeää olla perillä vastaanottajalla varhain ja täsmällisesti sovittuna aikana.
 4. Asiakaslähtöisyys. Olemme joustava logistiikkakumppani. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ydintä. Palvelumme on helposti räätälöitävissä vastaanottajan toiveiden mukaisesti. Voimme jättää pakettisi vastaanottajalle jopa aamuyön tunteina ilman vastaanottajan läsnäoloa esimerkiksi korjaamon sisälle.
 5. Integraatiot. Palvelumme ovat valmiina ja käytettävissä Unifaunin ja Consignorin kautta. Integroimme järjestelmät suoraan asiakkaan kanssa. Hyvät ja toimivat integraatiot tuottavat lisäarvoa logistiikan ohjaukseen ja raportointiin. Voit seurata pakettisi kulkua lähetysseurannan kautta.
 6. Pakettiautomaattiverkosto. Yhteiskäyttöinen pakettiautomaattiverkostomme löytyy yli 450 toimipisteestä. Toimitamme pakettisi automaatille kuutena päivänä viikossa aamuisin klo 9 mennessä. Tarjoamalla asiakkaillesi varhaisimmat toimitukset, kasvatat asiakkaiden valinnanvaraa ja parannat palveluasi.

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme pikimmiten yhteyttä.

Pakolliset kentät *


Kuljetamme yrityksesi lähetykset nopeasti ja joustavasti jo yli sadan vuoden kokemuksella. Lähetyksesi on perillä vastaanottajalla ennen klo 9 jokaisena arkipäivänä jopa pohjoisemmassa Suomessa. Tähän pystymme vain me – Suomen varhaisin kuljetusyritys. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yrityksellesi sopivin ratkaisu yhdessä.

Usein kysyttyä

 • Mikä on Pakettipiste? Pakettipiste on osa Lehtipiste Oy:tä. Lehtipiste on toimittanut Suomen irtonumerot myyntiin yli sadan vuoden ajan. Viime vuosina kuljetustoiminta on laajentunut aikataulukriittisten tuotteiden osalta erityisesti huoltamo- ja varaosalähetyksiin ja terveydenhuollon jakeluihin.
 • Kuinka saan käyttööni Pakettipisteen kuljetuspalvelut? Täytä yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Katsotaan yrityksellesi sopivimmat kuljetusratkaisut. Kuljetamme lähetyksesi aamuvarhain perille suoraan vastaanottajille tai automaatteihin. Voit myös soittaa meille. Odotamme yhteydenottoasi!
 • Mitä hyötyä Pakettipisteen kuljetuspalvelujen käyttämisestä on yritykselleni? Ratkaisemme kuljetustarpeesi asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toimitamme lähetykset Hangosta Ivaloon aamuvarhain jopa kuutena päivänä viikossa. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeitasi varten. Meillä on vahva kokemus kuljetuspalveluiden tuottamisesta – olemme keskittyneet aikataulukriittisten tuotteiden jakeluun. Voit luottaa meidän olevan varhain liikkeellä.
 • Kuinka saan yritykseni tiloihin Pakettipisteen automaatin? Täytä yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Kartoitamme uusia sijoituspaikkoja yhdessä kumppaneidemme kanssa. Pakettiautomaatti yrityksesi tiloissa parantaa palveluvalikoimaasi ja kasvattaa asiakasvirtoja.
 • Miten yritykseni pääsee osaksi Pakettipisteen kuljetusyritysten verkostoa? Meillä on kuljetusyrittäjiä verkostossamme kautta maan. Lähetä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Yritykseni lähettää säännöllisesti paketteja asiakkailleni.
 • Voinko käyttää Pakettipisteen automaatteja? Kyllä voit, jos yrityksesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää.