Kuutena päivänä viikossa
Aamuvarhaisella 5–9
Yrityspalvelu →
Tilaa uutiskirje →

Ennätykset on tehty rikottaviksi – jälleen uusi pakettiennätys

Ennätykset on tehty rikottaviksi – viime viikolla Pakettipisteen automaattien kautta jaettiin ennätysmäärä paketteja: 78 894 kappaletta.

Uusi ennätys on 8 463 pakettia enemmän kuin aiempi ennätys lokakuulta. Automaattien asennustahti on ollut syksyn ajan vauhdikasta. Black Fridaysta startanneen pakettisesongin alkaessa automaatteja oli asennettuna jo noin 550.

”Automaattien määrä kasvaa vielä loppuvuotta kohden eli joulun huippusesongissa on entistä enemmän automaatteja toiminnassa ja ohjaamassa verkkokauppaostoksilla kävijöitä automaattien sijoituspaikkoihin”, kertoo Pakettipisteen verkostopäällikkö Jukka Rämä.

Automaatteja on tällä hetkellä asennettuina noin 550 kertoo verkostopäällikkö Jukka Rämä.

”Yhteistyö ollut hienoa ja rakentavaa”

Pakettipiste on kasvattanut syksyn aikana lukuisten automaattien kapasiteettia. Näin ne pystyvät vastaanottamaan entistä paremmin loppuvuoden sesongeissa liikkuvat pakettimäärät.

”Yhteistyö automaattien sijoittamisessa on ollut hienoa ja rakentavaa kaikkien kumppaneidemme esimerkiksi Keskon, S-ryhmän, Tokmannin, Minimanin ja lukuisten kauppakeskusten kanssa. Kauppakeskuksista voisi mainita esimerkiksi sen, että Pakettipiste-automaatti löytyy nyt kaikista Suomen Ideaparkeista.”

Automaattien määrä kasvaa vielä loppuvuotta kohti mentäessä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko yhteistyöstämme kanssamme? Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme mahdollisimman pian!

Täytätkö, kiitos!
Täytätkö, kiitos!
Tarkistatko osoitteen?

Usein kysyttyä

Miten yritykseni pääsee osaksi Pakettipisteen kuljetusyritysten verkostoa?

Meillä on kuljetusyrittäjiä verkostossamme kautta maan. Lähetä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. 

Kuinka saan yritykseni käyttöön Pakettipisteen kuljetuspalvelut?

Ota yhteyttä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi ja katsotaan sinulle sopivin kuljetusratkaisu. Kuljetamme lähetyksesi aamuvarhain perille suoraan vastaanottajille tai automaatteihin. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä.

Mitä kuljetuspalvelunne sisältää?

Peruspalvelumme sisältää kuljetuksen lähettäjältä vastaanottajalle aikataulumme mukaisesti pääsääntöisesti aamuisin klo 9 mennessä. Lähetyksen luovutus tapahtuu automaattiin tai vastaanottajan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla, tarvittaessa jättölaatikkoon tai avaimilla sisätiloihin.

Mitä hyötyä Pakettipisteen kuljetuspalvelujen käyttämisestä on yritykselleni?

Ratkaisemme kuljetustarpeesi asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toimitamme lähetykset Hangosta Ivaloon aamuvarhain jopa kuutena päivänä viikossa. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeitasi varten. Meillä on vahva kokemus kuljetuspalveluiden tuottamisesta – olemme keskittyneet aikataulukriittisten tuotteiden jakeluun. Voit luottaa meidän olevan varhain liikkeellä.

Minkä verran Pakettipisteen kuljetuspalvelut maksavat?

Pakettipisteen hinnoittelu perustuu kuljetusmatkan pituuteen ja lähetyksen painoon. Olethan yhteydessä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi, jotta voimme katsoa yhdessä kuljetustarpeisiisi soveltuvan tarjouksen.

Miten saan tarjouksen Pakettipisteen palveluista?

Ota meihin yhteyttä myyntipalvelu@pakettipiste.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Odotamme yhteydenottoasi!