Kuutena päivänä viikossa
Aamuvarhaisella 5–9
Yrityspalvelu →
Tilaa uutiskirje →

Kuljetusyritys arvostaa pitkäaikaista yhteistyötä

Kuljetusyritys Kuljetusliike Vuori ja Lehtipiste ovat pitkäaikaisia kumppaneita lehtijakelussa, yhteistyö on kestänyt jo yli 25 vuotta. Pitkän yhteistyön pohjana on molemminpuolinen luottamus ja positiivinen suhtautuminen toiminnan kehittymiseen. Lehtipisteen kuljetusten siirtyminen Pakettipisteen alle on kasvattanut pakettikuljetusten määrää ja monipuolistanut jakeluita.

Päivin isä Pauli Vuori perusti Kuljetus Vuori Oy:n vuonna 2001, joten viime vuonna vietettiin yrityksen 20-vuotisjuhlaa. Yrityksessä ovat mukana Päivi Vuoren lisäksi hänen sisaruksensa Pekka ja Pia Vuori. Äidillä on oma kuljetusyritys, joka ajaa Sinebrychoffille.

”Isä siirtyi bussinkuljettajasta kuljetusyrittäjäksi vuonna 1988. Isä ajoi muutaman vuoden yksin, jonka jälkeen me lapset tulimme mukaan. Ajokortin saatuani vuonna 1995 aloitimme yhteistyön Lehtipisteen kanssa. Alkuun kuljetimme Helsingin Sanomia ja Ilta-Sanomia. Muutaman vuoden kuluttua mukaan tuli myös Iltalehti. Lehtimäärä oli alkuvuosina valtava”, kertoo Päivi Vuori.

Kuljetusliike Vuori Oy kuljettaa Pakettipisteen jakeluita Lohjan ja Vihdin alueilla.

Pakettipisteen jakelut ovat laajentuneet viime vuosina.
Tämä on tuonut mukanaan myönteistä kehitystä.

Yön tunteina käynnistyvät jakelut

Pakettipisteen jakelu tapahtuu pääsääntöisesti aamuyön tunteina – klo 9:ään mennessä, koko maan alueella.

”Kuutena aamuna viikossa klo 2-3 välillä tulemme Vantaan terminaalille. Noudamme autoihin lehtiniput ja iltapäivälehdet. Lisäksi arkipäivinä noudamme lentokentältä aamuyöllä saapuneelta lennolta terveydenhuollon ja autoteollisuuden lähetykset. ”

”Pakettipisteen jakelut vaativat aikaisen heräämisen, koska jakelu on kellonaikaan sidottua. Oma myöhästyminen vaikuttaisi useisiin toimijoihin. Minulle tämä sopii. Tykkään lähteä yöllä liikkeelle. Saan yöllä rauhassa mennä, ei ole liikennettä. Päivän työt on hoidettu siinä kohtaa, kun monet aloittavat työpäiväänsä.”

Toiminta on muuttunut vuosien varrella myönteiseen suuntaan

Pakettipisteen jakeluiden laajentuminen on tuonut mukanaan myönteistä kehitystä ja uudenlaisia toimintatapoja. Nykyisin osa jakeluista jätetään vastaanottajan tiloihin, tarvittaessa jopa avaimilla.

”Tässä on huomannut lehtimäärän muutoksen – määrä on pienentynyt, mutta säilyttänyt kuitenkin tietynlaisen suosion. Tykkään itsekin lukea edelleen lehtiä. On kuitenkin todella mahtavaa, kun nykyisin on muutakin jaettavaa kuin lehtiä. Nyt kuljetamme myös automaattipaketteja ja autoteollisuuden ja terveydenhuollon lähetyksiä. Viemme myös isompia lähetyksiä, kun pystymme ne hoitamaan ja otamme mielellämme kyytiin lavalähetyksiä.”

”Uudet jakelut vaativat keskittymistä. Lähetykset skannataan, mikä on tärkeää kaikille osapuolille ja näin on sovittu toimittavan. Skannauksen suhteen olemme tarkkoja, koska se kertoo myös oman toimintamme luotettavuudesta. Vahvuutena meillä kuljetusyritysten joukossa on luotettavuus. Kun hommat otetaan, ne hoidetaan.”

”Koen, että avainten luovutus kuljetusyritykselle on iso luottamuksen osoitus ja meille tällaiset jättöpaikat ovat tervetulleita. Avainten luovutus helpottaa jakelutyötämme; saamme paketit sisätiloihin eikä ole huolta ulosjättämisestä.”

”Pakettipisteen

säännölliset
koulutukset

ovat
hyödyllisiä”

Toimivaa yhteistyötä

Päivi Vuori kokee yhteistyön Pakettipisteen kanssa toimivaksi ja yhteyshenkilöiden helppo saavutettavuus auttaa nopeissa vastausten saannissa. Käytännön asioissa yhteistyössä kuljetusyritysten kanssa toimivat päivittäin kuljetussuunnittelija Juha-Pekka Perätalo ja kuljetuspäällikkö Olli Hartikka.

”Yhteistyö on mutkatonta ja toimii hyvin. Soitamme Juha-Pekalle, jos jokin ei toimi. Pakettipisteen säännölliset koulutukset ovat myös hyödyllisiä. Pidämme tärkeänä välien pysymistä hyvinä yhteistyökumppaneiden suuntaan.”

Yhteistyö on mutkatonta ja toimii hyvin.

Kehittyvä pakettijakelu yhteistyön tulevaisuutta

Arvostamme pitkäaikaisia sopimussuhteita kuljetusliikkeiden kanssa, niistä hyötyvät kaikki osapuolet. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat sitoutuneita sovittuihin toimintatapoihin ja tietävät miten erilaisten asiakkaiden kanssa tulee toimia, kertoo Pakettipisteen myyntijohtaja Erkki Vehman.

”Totta kai olisi mahtavaa, että yhteistyömme Pakettipisteen kanssa jatkuisi pitkään, vielä seuraavat 20 vuotta”, päättää haastattelun Päivi Vuori.

Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat sitoutuneita sovittuihin toimintatapoihin ja tietävät miten erilaisten asiakkaiden kanssa tulee toimia.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko yhteistyöstämme kanssamme? Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme mahdollisimman pian!

Täytätkö, kiitos!
Täytätkö, kiitos!
Tarkistatko osoitteen?

Usein kysyttyä

Miten yritykseni pääsee osaksi Pakettipisteen kuljetusyritysten verkostoa?

Meillä on kuljetusyrittäjiä verkostossamme kautta maan. Lähetä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. 

Kuinka saan yritykseni käyttöön Pakettipisteen kuljetuspalvelut?

Ota yhteyttä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi ja katsotaan sinulle sopivin kuljetusratkaisu. Kuljetamme lähetyksesi aamuvarhain perille suoraan vastaanottajille tai automaatteihin. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä.

Mitä kuljetuspalvelunne sisältää?

Peruspalvelumme sisältää kuljetuksen lähettäjältä vastaanottajalle aikataulumme mukaisesti pääsääntöisesti aamuisin klo 9 mennessä. Lähetyksen luovutus tapahtuu automaattiin tai vastaanottajan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla, tarvittaessa jättölaatikkoon tai avaimilla sisätiloihin.

Mitä hyötyä Pakettipisteen kuljetuspalvelujen käyttämisestä on yritykselleni?

Ratkaisemme kuljetustarpeesi asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toimitamme lähetykset Hangosta Ivaloon aamuvarhain jopa kuutena päivänä viikossa. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeitasi varten. Meillä on vahva kokemus kuljetuspalveluiden tuottamisesta – olemme keskittyneet aikataulukriittisten tuotteiden jakeluun. Voit luottaa meidän olevan varhain liikkeellä.

Minkä verran Pakettipisteen kuljetuspalvelut maksavat?

Pakettipisteen hinnoittelu perustuu kuljetusmatkan pituuteen ja lähetyksen painoon. Olethan yhteydessä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi, jotta voimme katsoa yhdessä kuljetustarpeisiisi soveltuvan tarjouksen.

Miten saan tarjouksen Pakettipisteen palveluista?

Ota meihin yhteyttä myyntipalvelu@pakettipiste.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Odotamme yhteydenottoasi!