Kuutena päivänä viikossa
Aamuvarhaisella 5–9
Yrityspalvelu →
Tilaa uutiskirje →

Myyntijohtajan katsaus alkuvuoteen ja tulevaan syksyyn

Pakettipisteen myyntijohtaja Erkki Vehman kirjoittaa katsauksessaan kevään pienen notkahduksen jälkeen kasvaneesta verkkokaupasta ja Pakettipisteen aikataulukriittisistä kuljetuksista, jotka ovat kasvaneet merkittävästi alkuvuoden aikana.

Verkkokauppa ei kasvanut keväällä aikaisempien ennusteiden ja tavoitteiden mukaisesti. Venäjän hyökkäys Ukrainaan vaikutti monien kuluttajien hankintoihin ja pysäytti verkkokaupan. Kevään jälkeen verkkokauppa on kasvanut jälleen, koska kuluttajien luottamus talouteen on parantunut.

Pakettiautomaatti­verkostomme on kasvanut tänä vuonna ennätyksellinen laajaksi. Käytössä on reilusti yli 600 automaattia. Useiden automaattien kapasiteettia on myös kasvatettu lisääntyneen käytön vuoksi.

Automaattien suosio on osin kasvanut sen vuoksi, koska kuluttajat haluavat nopeampaa ja sujuvampaa asiointia. Kuluttajat ovat siirtäneet toimituksia palvelupisteistä automaatteihin ja kotijakeluun.

Keväällä ylitimme automaateissa kahdeksan miljoonan paketin rajan. Tavoite on ylittää 10 miljoonan raja tämän vuoden loppuun mennessä.

Tulemme lähivuosina panostamaan voimakkaasti päästöjen vähentämiseen.
Tämä tapahtuu asteittaisella panostamisella kaasu- ja sähköautojakeluihin.

Kuluttajat arvostavat nopeutta

Automaattien suosio näkyy myös uusina innovaatioina. Automaatteja käytetään aikaisempaa laajemmin esimerkiksi lääkkeiden ja terveydenhuollon toimituksiin. Tänä vuonna tullaan varmasti näkemään vielä uusia ratkaisuja, joita ei ole aikaisemmin käytetty Suomessa.

Kuluttajat arvostavat myös nopeutta, jolla he saavat ostamansa tuotteet noudettavakseen. Senkin vuoksi kannattaa tutkia mahdollisuudet käyttää automaatteja mahdollisimman tehokkaasti.

Pakettiautomaatti­verkostomme on kasvanut tänä vuonna ennätyksellinen laajaksi. Käytössä on reilusti yli 600 automaattia.

Globaali maailmantilanne on aiheuttanut logistiikkaan paljon epävarmuutta. Toimitusketjuja on suunniteltu uudelleen ja moni yritys on kasvattanut varastojaan saatavuuden varmistamiseksi. Epävarmuus on myös siirtänyt monia päätöksiä, joita tälle vuodelle on suunniteltu. Toivottavasti syksy antaa asiakkaille enemmän varmuutta toteuttaa suunniteltuja muutoksia.

Täsmälliset ja nopeat kuljetukset ovat kasvattaneet Pakettipisteen liiketoimintaa merkittävästi tämän vuoden aikana kertoo Pakettipisteen myyntijohtaja Erkki Vehman.

Onnistunut LOGY Conference

Aikataulukriittiset toimitukset oli Pakettipisteen toinen pääteema LOGY Conferencessa ”Update Your Business – How to succeed in the New Normal”. Tapasimme suuren määrän asiakkaita ja kumppaneita tapahtumassa, joka oli odottanut toteutusta pitkään. Pakettipiste oli tapahtumaan pääyhteistyökumppanina tosi tyytyväinen.

Aikataulukriittiset kuljetukset kasvaneet

Täsmälliset ja nopeat kuljetukset ovat monelle yritykselle tärkeitä. Niillä mitataan menestyminen markkinoilla ja lunastetaan asiakasodotukset. Tällaiset kuljetukset ovat kasvattaneet Pakettipisteen liiketoimintaa merkittävästi tämän vuoden aikana.

Tämän perusteella lanseerasimme valtakunnallisen lauantaijakelu -lisäpalvelun tarjoamaan vielä parempia toimitusmahdollisuuksia. Olemme tehneet jakelun vielä joustavammaksi käyttämällä yli 1 200 Pakettipisteen laatikkoa lähetysten luovuttamiseen turvallisesti ja helposti.

Entistä ympäristöystävällisempiä kuljetuksia

Polttoaineiden ja energian hinta on hallinnut koko vuoden julkista keskustelua. Pakettipiste on jatkanut kuljetusten toteuttamista aikaisempaa ympäristöystävällisimmin käyttämällä tavarapyörälähettejä sekä biopolttoaineita käyttäviä autoja. Tulevaisuudessa tarvitaan lisää uskoa tulevaisuuteen, jotta kuljetusyrittäjät uskaltavat investoida uuteen kalustoon.

Pakettipisteen matka jatkuu kohti vähäpäästöisempää tulevaisuutta. Lähivuosina vähennämme merkittävästi kuljetuksesta syntyviä päästöjä. Tämä tapahtuu asteittaisella panostamisella kaasu- ja sähköautojakeluihin. Tavoitteenamme on vuoden 2023 loppuun mennessä toteuttaa suurten kaupunkien keskusta-alueiden jakelu hyödyntäen tavarapyöriä, sähkö- ja kaasuajoneuvoja, joka tarkoittaa täysin päästöttömiä kuljetuksia.

Pakettipiste toteuttaa ympäristöystävällisiä jakeluita yhteistyössä ekologisiin kuljetuksiin keskittyneen A2B:n kanssa.

Haluamme tarjota kattavia kokonaisratkaisuja

Syksy tulee olemaan kiireinen meille palveluntuottajille ja asiakasyrityksille. Verkkokaupalla alkaa kohta vuoden tärkein sesonki. Toivottavasti toimitusketjut on saatu hiottua ja tuotteita riittää kuluttajien ostettavaksi. Haluamme tarjota Pakettipisteellä hyviä palveluja ja kattavia kokonaisratkaisuja verkkokaupan tarpeisiin.

Toivomme syksystä myös vilkasta ja kiireistäkin aikaa. Pakettipiste haluaa palvella mahdollisimman montaa asiakasta. Sen vuoksi tulemme syksyn ja loppuvuoden aikana kertomaan palvelu-uudistuksista ja uusista asiakasratkaisuista joita olemme toteuttaneet.

Haluamme tarjota hyviä palveluita ja kattavia kokonaisratkaisuja.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko yhteistyöstämme kanssamme? Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme mahdollisimman pian!

Täytätkö, kiitos!
Täytätkö, kiitos!
Tarkistatko osoitteen?

Usein kysyttyä

Miten yritykseni pääsee osaksi Pakettipisteen kuljetusyritysten verkostoa?

Meillä on kuljetusyrittäjiä verkostossamme kautta maan. Lähetä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. 

Kuinka saan yritykseni käyttöön Pakettipisteen kuljetuspalvelut?

Ota yhteyttä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi ja katsotaan sinulle sopivin kuljetusratkaisu. Kuljetamme lähetyksesi aamuvarhain perille suoraan vastaanottajille tai automaatteihin. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä.

Mitä kuljetuspalvelunne sisältää?

Peruspalvelumme sisältää kuljetuksen lähettäjältä vastaanottajalle aikataulumme mukaisesti pääsääntöisesti aamuisin klo 9 mennessä. Lähetyksen luovutus tapahtuu automaattiin tai vastaanottajan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla, tarvittaessa jättölaatikkoon tai avaimilla sisätiloihin.

Mitä hyötyä Pakettipisteen kuljetuspalvelujen käyttämisestä on yritykselleni?

Ratkaisemme kuljetustarpeesi asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toimitamme lähetykset Hangosta Ivaloon aamuvarhain jopa kuutena päivänä viikossa. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeitasi varten. Meillä on vahva kokemus kuljetuspalveluiden tuottamisesta – olemme keskittyneet aikataulukriittisten tuotteiden jakeluun. Voit luottaa meidän olevan varhain liikkeellä.

Minkä verran Pakettipisteen kuljetuspalvelut maksavat?

Pakettipisteen hinnoittelu perustuu kuljetusmatkan pituuteen ja lähetyksen painoon. Olethan yhteydessä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi, jotta voimme katsoa yhdessä kuljetustarpeisiisi soveltuvan tarjouksen.

Miten saan tarjouksen Pakettipisteen palveluista?

Ota meihin yhteyttä myyntipalvelu@pakettipiste.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Odotamme yhteydenottoasi!