Kuutena päivänä viikossa
Aamuvarhaisella 5–9
Yrityspalvelu →
Tilaa uutiskirje →

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Mukavaa, kun tulit uusille sivuillemme – tervetuloa! Pakettipisteen automaattien kasvava suosio ja kuljetustoiminnan laajentuminen herättivät tarpeen uudistaa sivumme.

Tavoitteena uudistuksessa oli selkeyttää sivujemme rakennetta ja helpottaa tiedon löydettävyyttä. Sivujemme ilme rakentui entistä visuaalisemmaksi.

”Kasvumme jatkuu vahvana, joten tahdoimme sivuston vastaavan käyttäjien tarpeisiin. Tavoitteena oli sivuilla vierailujen olevan entistä miellyttävämpiä ja sujuvampia. Toivomme sivujemme välittävän tietoa palveluistamme ja alasta”, kertoo Pakettipisteen myyntijohtaja Erkki Vehman.

Uudistuksessa kumppanimme on ollut kokenut brändi- ja digitaaliseen suunnitteluun erikoistunut toimisto Hahmo Design. Sivujen valokuvat on kuvannut Brand Photo.

Sivujen kehittäminen jatkuu

Sivujen kehittäminen jatkuu sivuston julkaisun jälkeenkin. Tarkennamme sivuille palvelukuvauksia ja lisäämme asiakastarinoita. Kerromme myös hieman ihmisistä Pakettipisteen takana. Myös lähetysseuranta uudistuu syksyn aikana.

Otamme mielellämme vastaan palautetta sivustosta yhteydenottolomakkeen kautta.

Tervetuloa uudestaankin!

Sivujen kehittäminen jatkuu tulevaisuudessakin.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko yhteistyöstämme kanssamme? Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme mahdollisimman pian!

Täytätkö, kiitos!
Täytätkö, kiitos!
Tarkistatko osoitteen?

Usein kysyttyä

Miten yritykseni pääsee osaksi Pakettipisteen kuljetusyritysten verkostoa?

Meillä on kuljetusyrittäjiä verkostossamme kautta maan. Lähetä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. 

Kuinka saan yritykseni käyttöön Pakettipisteen kuljetuspalvelut?

Ota yhteyttä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi ja katsotaan sinulle sopivin kuljetusratkaisu. Kuljetamme lähetyksesi aamuvarhain perille suoraan vastaanottajille tai automaatteihin. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä.

Mitä kuljetuspalvelunne sisältää?

Peruspalvelumme sisältää kuljetuksen lähettäjältä vastaanottajalle aikataulumme mukaisesti pääsääntöisesti aamuisin klo 9 mennessä. Lähetyksen luovutus tapahtuu automaattiin tai vastaanottajan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla, tarvittaessa jättölaatikkoon tai avaimilla sisätiloihin.

Mitä hyötyä Pakettipisteen kuljetuspalvelujen käyttämisestä on yritykselleni?

Ratkaisemme kuljetustarpeesi asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toimitamme lähetykset Hangosta Ivaloon aamuvarhain jopa kuutena päivänä viikossa. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeitasi varten. Meillä on vahva kokemus kuljetuspalveluiden tuottamisesta – olemme keskittyneet aikataulukriittisten tuotteiden jakeluun. Voit luottaa meidän olevan varhain liikkeellä.

Minkä verran Pakettipisteen kuljetuspalvelut maksavat?

Pakettipisteen hinnoittelu perustuu kuljetusmatkan pituuteen ja lähetyksen painoon. Olethan yhteydessä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi, jotta voimme katsoa yhdessä kuljetustarpeisiisi soveltuvan tarjouksen.

Miten saan tarjouksen Pakettipisteen palveluista?

Ota meihin yhteyttä myyntipalvelu@pakettipiste.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Odotamme yhteydenottoasi!