Uuden myyntipäällikön tervehdys

Kokenut myynti- ja asiakastyön ammattilainen Jyrki Latva on nimitetty Pakettipisteelle 1.6.2021 alkaen uudeksi myyntipäälliköksi (Senior Sales Manager).

Jyrki on työskennellyt yli 20 vuotta myynnin eri tehtävissä pääkaupunkiseudulla asiakkaiden sijaitessa koko maan alueella.

”Urani olen tähän asti tehnyt yritysmyynnin (B2B) asiantuntija- ja esimiestehtävissä monien eri valtakunnallisten myyntijoukkueiden esimiehenä ja keulakuvana. Asiakkaani ovat aina olleet Suomen suurimpia yrityksiä ja koostuneet laajasti kaikilta asiakastoimialoilta sekä valtakunnan eri vaikutusalueilta etelästä pohjoiseen.

Liikunta kuuluu jokaiseen päivääni. Harrastan muun muassa pyöräilyä, uintia ja kuntotreeniä. Pitkät kävelylenkit ja lyhyet juoksulenkit kuuluvat myös usein viikon liikuntakalenteriin. Talvella herättelin onnistuneesti lapsuuden ja nuoruuden intohimoani jääkiekkoa sekä myös ei niin silloista intohimoani hiihtoa. Nyt taasen hiihto tuntui aivan loistavalta kuntoilumuodolta upeilla kevätladuilla. Fillarikausikin on avattu jo ajoissa, jotta pääsen rikkomaan viime vuoden tuloksen (50 fillarilenkkiä), tavoite on kova, muttei mahdoton! Maauimaloiden avautuessa ”meille nuorillekin” varhainen aamu-uinti ennen työpäivää, varsinkin kesäaamuna on ihan parasta käynnistystä mielelle ja kropalle.

Olen erityisen innoissani päästessäni Pakettipisteen menestysmatkaan ja kasvuun mukaan aloittaessani Pakettipisteen Senior Sales Managerina/Myyntipäällikkönä. Uskon, että monipuolisella kokemuksellani myynnistä, energisyydelläni ja erinomaisilla sosiaalisilla kyvyilläni pystyn tuottamaan lisäarvoa Pakettipisteen asiakassuhteiden hoitoon ja totta kai kasvattamaan myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä entisestään.

Ensin tietysti haluan oppia talon tavat ja toimintamallit sekä asiakkaille tarjottavat palvelut. Odotan myös innolla uusien työkavereiden tapaamista ja ensimmäiset tapaamiset ja esittelyt onkin jo tehty – kovia ammattilaisia ja hyviä tyyppejä on talo täynnä!