Kuutena päivänä viikossa
Aamuvarhaisella 5–9
Yrityspalvelu →
Tilaa uutiskirje →

PostNord aloitti suorat toimitukset Pakettipisteen automaatteihin

TIEDOTE

23.9.2022

PostNord on aloittanut suorat toimitukset lajitteluterminaaleistaan Pakettipisteen automaatteihin. Tähän asti PostNord on toimittanut paketit Pakettipisteisiin kumppanin kautta. Noutopistetoimitusten ottaminen omaan hallintaan on osa PostNordin strategiaa olla suomalaisille halutuin valinta verkkokauppojen kassoilla.

Suorat toimitukset Lehtipiste Oy:n omistaman Pakettipisteen automaatteihin aloitetaan vaiheittain syyskuun puolivälistä alkaen. Tavoitteena on, että paketit kaikkiin Pakettipisteen automaatteihin jaetaan itse marraskuun lopulla alkavaan joulusesonkiin mennessä.

Lyhyellä aikavälillä suora yhteys Pakettipisteen automaatteihin tuo PostNordin pakettitoimituksiin nopeutta ja sujuvuutta. Pidemmällä tähtäimellä PostNordille on lisäksi tärkeää olla riippumaton välikäsien kehitysresursseista ja strategiavalinnoista, ja pystyä kehittämään palvelua omien tavoitteidensa ja arvojensa mukaisesti. Jakeluverkostoa kehitetään PostNordilla asiakaslähtöisyyden ja vastuullisuuden ehdoilla, oman toiminnan ja prosessien tehokkuutta unohtamatta.

”Haluamme olla strategiamme mukaisesti paras valinta verkkokaupan kassalla, ja noutopisteverkoston ottaminen omaan hallintaan ulkoistetun mallin sijaan mahdollistaa isojen harppausten ottamisen tällä tiellä. Suomalaiset rakastavat pakettiautomaatteja, mikä tekee Pakettipisteen kattavasta automaattiverkostosta erittäin tärkeän osan noutopisteverkostoamme”, Suomen noutopisteverkoston kehityksestä vastaava CIO Nicolas Romi sanoo.

”Pakettiautomaatit ovat kasvavin ja suosituin tapa toimittaa verkkokaupan paketit kuluttajille. Pakettiautomaattien suosio perustuu nopeaan ja helppoon palveluun ilman jonottamista. Kaupoissa yhteiskäyttöiset automaatit ovat tehokkain tapa palvella verkkokaupan asiakkaita, kuluttajat voivat noutaa samasta paikasta monen eri kuljettajan sinne tuomat paketit”, Lehtipisteen toimitusjohtaja Janne Mansukoski sanoo.

Pakettipisteet ovat yhteiskäyttöisiä pakettiautomaatteja, jotka sijaitsevat päivittäistavarakauppojen ja kauppakeskusten yhteydessä. Koko ajan kasvavassa Pakettipiste-verkostossa on tällä hetkellä noin 600 automaattia ympäri Suomen, ja PostNord on tähän asti toimittanut niihin paketteja kumppanin välityksellä.

PostNord on aloittanut suorat toimitukset lajitteluterminaaleistaan Pakettipisteen automaatteihin.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko yhteistyöstämme kanssamme? Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme mahdollisimman pian!

Täytätkö, kiitos!
Täytätkö, kiitos!
Tarkistatko osoitteen?

Usein kysyttyä

Miten yritykseni pääsee osaksi Pakettipisteen kuljetusyritysten verkostoa?

Meillä on kuljetusyrittäjiä verkostossamme kautta maan. Lähetä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. 

Kuinka saan yritykseni käyttöön Pakettipisteen kuljetuspalvelut?

Ota yhteyttä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi ja katsotaan sinulle sopivin kuljetusratkaisu. Kuljetamme lähetyksesi aamuvarhain perille suoraan vastaanottajille tai automaatteihin. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä.

Mitä kuljetuspalvelunne sisältää?

Peruspalvelumme sisältää kuljetuksen lähettäjältä vastaanottajalle aikataulumme mukaisesti pääsääntöisesti aamuisin klo 9 mennessä. Lähetyksen luovutus tapahtuu automaattiin tai vastaanottajan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla, tarvittaessa jättölaatikkoon tai avaimilla sisätiloihin.

Mitä hyötyä Pakettipisteen kuljetuspalvelujen käyttämisestä on yritykselleni?

Ratkaisemme kuljetustarpeesi asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Toimitamme lähetykset Hangosta Ivaloon aamuvarhain jopa kuutena päivänä viikossa. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeitasi varten. Meillä on vahva kokemus kuljetuspalveluiden tuottamisesta – olemme keskittyneet aikataulukriittisten tuotteiden jakeluun. Voit luottaa meidän olevan varhain liikkeellä.

Minkä verran Pakettipisteen kuljetuspalvelut maksavat?

Pakettipisteen hinnoittelu perustuu kuljetusmatkan pituuteen ja lähetyksen painoon. Olethan yhteydessä myyntiimme myyntipalvelu@pakettipiste.fi, jotta voimme katsoa yhdessä kuljetustarpeisiisi soveltuvan tarjouksen.

Miten saan tarjouksen Pakettipisteen palveluista?

Ota meihin yhteyttä myyntipalvelu@pakettipiste.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Odotamme yhteydenottoasi!