Uusia nimityksiä Pakettipisteellä

Pakettipisteen kasvun jatkuessa tiimimme on vahvistunut.

Juha Tiittanen on aloittanut Lehtipiste-konsernin kuljetustuotannon johtajana 16.8.2021 alkaen.

Juha Tiittanen työskennellyt monipuolisissa myynnin- ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan johtotehtävissä pääasiassa Postissa vuosina 2000-2018. Viimeisimpänä tehtävinään Tiittanen toimi Postin pakettiliiketoiminnan johtajana ja paketti- ja logistiikka liiketoimintaryhmän myynti- ja markkinointijohtaja. Viime vuodet hän on vaikuttanut IT-alalla julkipilvipalveluiden ja logistiikan järjestelmien parissa.

”Olen erittäin iloinen päästessäni työskentelemään Lehtipisteen logistiikan ammattilaisten kanssa. Näen meille markkinassa monia upeita mahdollisuuksia  ja olen kiitollinen päästessäni osallistumaan Lehtipisteen huimaan muutosmatkaan”, sanoo Juha Tiittanen.

Logistiikan myyntitiimissä on aloittanut Bert Wetterstein Senior Expertin roolissa. Hän tulee keskittymään automotive-toimialaan ja painopiste on erityisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

Bert Wetterstein on työskennellyt koko työuransa ajan logistiikan parissa monipuolisissa tehtävissä. Aikaisemmin hän työskenteli PostNord:lla vastaten viime vuodet InNight -liiketoiminnasta. Hänellä on myös kokemusta merenkulkualalta, jossa hän työskenteli muun muassa  konttiliikenteen ja kansainvälisen risteilybisneksen parissa.

Lämpimästi tervetuloa Juha ja Bert!